Xchange4s KLIC-Import voor ArcGIS

KLIC-berichten
rechtstreeks in ArcGIS

Asset owners en aannemers die KLIC-berichten nodig hebben, kunnen met Xchange4s KLIC-import meteen de relevante gegevens inladen, raadplegen, bewerken en analyseren binnen de ruimtelijke context.

Vraag een demo aan

Direct verwerken van KLIC-berichten in ArcGIS

Met de Xchange4s KLIC-import kunt u meteen gebruikmaken van KLIC-berichten in ArcGIS Pro.

Informatie over kabels en leidingen kan als GIS-data worden verwerkt en ingezet binnen verschillende werkprocessen.

Gegevens raadplegen én aanpassen in het veld


Alle informatie in het KLIC-bericht wordt geïmporteerd, inclusief bijgevoegde documenten. Veldmedewerkers kunnen deze data eenvoudig raadplegen op locatie in ArcGIS veldapps als Field Maps en Explorer.

Worden bij de graafwerken weesleidingen of andere afwijkingen gevonden? Dan kan dit meteen geregistreerd worden met de mobiele apps.

KLIC-berichten binnen het ArcGIS-platform betekent ook dat u deze data kunt verrijken met andere omgevingsinformatie of analyses. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een bomenkaart of het visualiseren van leidingen en kabels in 3D.

Uitbreiden met ArcGIS-functionaliteit

Ontdek het aanbod

Krachtige apps binnen één centraal platform

ArcGIS QuickCapture

Survey123 for ArcGIS

Tracker for ArcGIS

De snelste manier om meldingen en rapporten uit het veld te verzamelen. Met deze app kan data in realtime worden doorgestuurd naar kantoor om zo betere beslissingen te stimuleren.

Bouw slimmere formulieren om betere data te verzamelen in het veld. Analyseer de resultaten, voeg nieuwe data toe en deel het eenvoudig met opdrachtgevers of collega's.

Een mobiele oplossing waarmee organisaties veldwerkers kunnen tracken. Met realtime informatie kunnen activiteiten beter worden ondersteund en gestroomlijnd.

Volg het webinar
Volg het webinar
Volg het webinar

Zelf aan de slag met KLIC-berichten in ArcGIS?

Ontdek hoe Esri organisaties zoals die van u ondersteunt bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een demo aan met één van onze experts.

Vraag een demo aan