Als werken aan opgaven met de omgeving uw uitdaging is...

Schrijf nu in
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

HET EVENT BEGINT OVER

Het maken van een nieuwe speeltuin, de aanleg van glasvezel en het herinrichten van een straat: het zijn allemaal ontwikkelingen waar een hoop partijen bij betrokken zijn en projecten die direct betrokken inwoners raken. Met de ArcGIS Hub heeft u technologie in huis om burgerparticipatie, toegankelijkheid of projectencommunicatie vorm te geven.

Er speelt van alles in de omgeving. De overheid wil de leefomgeving voor mensen verbeteren. Inwoners verwachten dat zij actief worden betrokken bij initiatieven van de gemeente of van buurtgroepen. Beslissingen goed en duidelijk uitleggen is daarbij een belangrijk element.


Dit ondersteunen kan met een smart platform dat de vraagstukken combineert met location intelligence: de ArcGIS Hub. Het is een plaats waar data van verschillende bronnen en van diverse partijen samenkomt, en vandaar uit weer naar verschillende richtingen doorgestuurd wordt. Om daarmee de stad nog beter te laten functioneren.


Lees meer op esri.nl


PROGRAMMA

Organisaties die ArcGIS gebruiken hebben de mogelijkheid om ArcGIS Hub basic te activeren en zo te starten met het delen van open data, een van de stappen om te komen tot een eigen smart-service-platform voor alle vraagstukken.


Bij het ondersteunen van allerlei vraagstukken zijn meerdere afdelingen en organisaties betrokken, elk vanuit zijn eigen discipline. Door met elkaar een interactieve inspiratiesessie te houden is het mogelijk om het einddoel te bepalen en de stappen daar naartoe die nodig zijn.


Bekijk een voorbeeld


Bert Vermeij

business developer


Wilt u ook een centrale plek waar data, tools, organisaties, inwoners en het vraagstuk bij elkaar komen?


Bert Vermeij komt graag bij u langs om in een interactieve sessie verder met u en uw collega's een vraagstuk verder uit te werken.

Meer weten over de ArcGIS Hub?

Klik hier en stuur snel een e-mail

Disclaimer

Privacybeleid

Contact